Kategoriat
Tapahtuma Yleinen

Kesäretki Petäjäsaareen

Sudenpennuille ja seikkailijoille päiväretki petäjäsaareen 2.7.2022
Tarpojille ja sitä vanhemmille yön yli retki 1.7.-2.7.2022.

Luvassa mm. tutustumista leirisaareen, ruoanlaittoa, saunomista, uimista unohtamatta sekä iltanuotio. Vanhemmat myös tervetulleita retkelle

Retken hinta 5€/osallistuja

Ilmoittaudu retkelle viimeistään 27.6. mennessä
Ilmoittautumaan pääset TÄSTÄ


Lisätietoja: Hanna Pikkarainen 0407268866

Kategoriat
Yleinen

Talvileiri Lumimies ja Lumimiehen poika 22.-24.4.2022 Kommatin majalla

Lumimies ja Lumimiehen Poika – talvileiri

Tervetuloa koko lippukunnan perinteiselle talvileirille 22. – 24.4.2022 Kommatissa. 

Leiri alkaa vanhemmille ikäkausille (tarpojat, samoajat ja vaeltaja) jo perjantaina 22.4. klo 18.00 

ja nuoremmat ikäkaudet (sudenpennut ja seikkailijat ja perhepartiolaiset) toivotamme tervetulleeksi leirille lauantaina 23.4. klo 10.00.

Leiri päättyy sunnuntaina klo 15.00

Leirin omavastuuhinta on 10€ joka maksetaan lippukunnan tilille ennen leiriä. Ohjeet saat ilmoittautumisen jälkeen leirikirjeessä. Johtajat ja vapaaehtoiset eivät maksa leirimaksua.

Leirillä päästään testailemaan partiossa opittuja taitoja, oppimaan uutta, unohtamatta hyvää ruokaa sekä yhdessä oloa!

Leirillä tullaan nukkumaan ulkona puolijoukkueteltassa, ja erityisesti nuoremmille ikäkausille tarvitsemme perheen aikuisia osallistumaan leirille kamiinan vartijoiksi eli kipinä-mikoiksi, että leiriläisillä on mukava ja lämmin nukkua ja näin ollen mahdollistamaan leirin toteutumisen myös nuoremmillekin ikäkausille. Huoltajille on myös tarvetta muissa leirin toiminnoissa, kuten apukäsinä keittiössä. Huoltajat voivat ilmoittautua vapaaehtoisiksi ilmoittautumislomakkeen yhteydessä.

Jos leiriläisellä ei itsellä ole talvella ulkona nukkumiseen soveltuvia makuupussia on lippukunnalla lainattavissa välineitä. Mikäli tarvitset lainaan makuupussia ja/tai alustaa, voi siitä ilmoittaa ilmoittautumislomakkeessa.

Leirille ilmoittautumaan pääset TÄSTÄ LINKISTÄ

Leirin omavastuuhinta on 10€ joka maksetaan lippukunnan tilille ennen leiriä. Ohjeet saat ilmoittautumisen jälkeen leirikirjeessä. Johtajat ja vapaaehtoiset eivät maksa leirimaksua.

Lisätietoja saa ja kysymyksiä voi esittää joko leirinjohtajalle ja oman ryhmän johtajille! 

Partioterveisin

Leirinjohtaja

Hanna Pikkarainen

040-7268866

Kuva, joka sisältää kohteen teksti

Kuvaus luotu automaattisesti

Kuva, joka sisältää kohteen lumi, ulko, puu, luonto

Kuvaus luotu automaattisesti

Kategoriat
Yleinen

Syyskokous

Tervetuloa 22.11.2021 klo 18 Lippukunnan sääntömääräiseen syyskokoukseen Kololle (Vanhan Pappilan alakerta).

Kokouksessa käymme läpi sääntömääräiset asiat, mm. Lippukunnan toimintasuunnitelman ja talousarvion vuodelle 2022.

Kokouksessa tullaan myös valitsemaan uusia toimihenkilöitä; Lippukunnanjohtaja ja lippukunnan varapuheenjohtaja, sekä hallituksen jäsenet.

Liitteenä lippukunnan tiedote avoimista pesteistä. Mikäli kiinnostuit asiasta, voit olla yhteydessä lippukunnan pestijohtaja Sinttiin (Jenna Simontaival, 0400840909 / sintti.partio@gmail.com)

Terveisin,

Lippukunnan hallitus

Kategoriat
Yleinen

Adventtikalenterin myynti alkaa 15.10.2021!

Osta kalenteri partiolaiselta
Jos haluat ostaa adventtikalenterin suoraan partiolaiselta, löydät sinua lähimmän myyntipaikan listauksestamme. Lista myyntipaikoista päivittyy kampanjan aikana. Sodankylässä myydään ovelta ovelle sekä kauppojen edessä, tiedotamme siitä erikseen somessa.

Osta kalenteri netistä
Adventtikalenterin tilaaminen verkkokaupastamme on hyvä ja helppo keino tukea paikallista partiotoimintaa! Myös verkkokaupassa voit valita paikallisyhdistyksen, eli lippukunnan, jolle haluat tukesi osoittaa.

Verkkokauppaan täältä

Kategoriat
Yleinen

Partiokauden aloitus

Lippukunnan yhteinen kauden aloitus ke 24.8 klo 18 Kololla, Pappilantie 8.

Tervetuloa tutustumaan myös uudet!

Huom! Uusien ryhmien käynnistämiseksi tarvitsemme uusia vapaaehtoisia! Oletko se sie valmis elämäsi seikkailuun?

Kategoriat
Tapahtuma

Kesäleiri Aihki ja Hukantassu

Lippukuntamme perinteiset kesäleirit tulevat taas!

Alkaa: 23.07.2021 14:00
Päättyy: 25.07.2021 15:00
Ikäkaudet: Kaikki

Kategoriat
Yleinen

Uudet nettisivut on aukaistu!

Tässä ovat lippukunnan uudet nettisivut. Tervetuloa tutustumaan! Täältä löydät ajankohtaiset tiedot, tapahtumat ja ryhmien toimintasuunnitelmat.

Kategoriat
Tapahtuma

Karkaus 2020 – Piirin partiotaitojen syysmestaruuskisat

Alkaa: 26.09.2020
Päättyy: 27.09.2020
Ikäkaudet: Tarpojat, Samoajat, Vaeltajat

Pellon Pailakat ry toivottaa kaikki lappilaiset partiolaiset kisailemaan Lapin Partiolaisten syysmestaruuskisoihin Pelloon 26.-27.9.2020. Kilpailu on tarkoitettu samoajille, vaeltajille ja aikuisille.

Kategoriat
Ilmoitus

Tervetuloa partiosyksy!

Suomen Partiolaiset:

Nyt on aika käynnistää syksyn partiotoiminta ja tavata jälleen tärkeitä partioystäviä. 

Partiotoimintaa voidaan elokuun alusta lähtien järjestää normaaliin tapaan, kunhan hygienia- ja turvallisuusohjeet huomioidaan erityisen tarkasti edelleen. Koska koronavirusta liikkuu yhä, on tärkeää toimia partiossakin mahdollisimman turvallisesti ja turhia kontakteja välttäen. Päivitetyt ohjeet lippukunnille löydät aina osoitteesta partio.fi/korona.      

Kokosimme myös partio-ohjelma.fi:n puolelle ryhmänjohtajille näppärän muistilistan syksyn partiotoimintaa varten. Välitättehän tämän ryhmänjohtajien käyttöön! 

Mikäli tilanne syksyn mittaan muuttuu, ohjeistamme partiotoimintaan vaikuttavista muutoksista tarpeen mukaan. Lippukunnan on myös hyvä seurata aktiivisesti paikkakunnan terveysviranomaisten ohjeita, sillä ohjeistusta voi tulla myös alueellisesti. 

Turvallista partiosyksyä! 

Kategoriat
Yleinen

Partiotoiminta toistaiseksi tauolle koronaviruksen takia

Olemme saanneet Suomen partiolaisilta alla olevan tiedoitteen, jonka mukaan mekin toimimme. Lippukunnan viikkotominta ja retket on peruttu ainakin 15.4. asti.  Ilmoitamme tilanteen kehittymisestä.

Koronavirus leviää ympäri maailmaa ja WHO on julistanut koronaviruksen pandemiaksi. Myös Suomessa viranomaiset suosittelevat nyt välttämään kokoontumisia ja harrastustoimintaa viruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Lisäksi partion maailmanjärjestö World Organization of the Scout Movement – WOSM on antanut vahvan suosituksen asettaa terveys ja turvallisuus etusijalle kaikessa partiotoiminnassa.

Suomen Partiolaiset on päättänyt, että partion viikoittaiset tapaamiset perutaan sekä retket siirretään tai perutaan ainakin 15.4. asti. Myös kaikki partiopiirien ja keskusjärjestön tapahtumat ja koulutukset siirretään tai perutaan tai järjestetään mahdollisuuksien mukaan virtuaalisesti. Mahdollisuuksien mukaan tarjoamme osan toiminnasta etänä. Yksittäisistä tapahtumista annetaan erilliset ohjeet osallistumismaksujen ja muiden käytännön asioiden osalta.

Tilanteen kehittymistä seurataan aktiivisesti ja tiedotamme jatkosta sen perusteella. Partiotoimistojen fyysinen asiakaspalvelu on kiinni ainakin maaliskuun ajan. Muuten asiakaspalvelu jatkuu normaalisti puhelimitse ja sähköpostilla.

Partion arvojen keskiössä on jäsenten turvallisuudesta huolehtiminen sekä aktiivinen rooli yhteiskunnassa. Myös partion maailmanjärjestö WOSM on ottanut vahvasti kantaa tämän puolesta. ”Jos suinkin mahdollista, suosittelemme vahvasti partiokokousten siirtämistä virtuaalisiksi tai perumista ryhmätapaamisten ja matkustamisen välttämiseksi. Partiossa priorisoimme aina jäsenten terveyden, turvallisuuden sekä hyvinvoinnin. Ymmärrämme, että partiotapahtumien ja tapaamisten peruminen aiheuttaa pettymyksiä, mutta elämme hyvin poikkeuksellisia aikoja. Meille partiossa ensisijaisen tärkeää on huolehtia lasten ja nuorten, vapaaehtoistemme sekä työntekijöidemme terveydestä”, WOSM kirjoittaa tiedotteessaan.

Rajoituksista huolimatta ei ole mitään syytä minkäänlaiseen paniikkiin, vaan järkevään toimintaan. Pyrimme toimilla ennaltaehkäisemään viruksen leviämistä.