Mukaan partioon!

Partio on harrastus kaikille ja kaikenikäisille, tytöille ja pojille, lapsille ja nuorille sekä aikuisille.

EVP, ei vielä partiolainen

Haluaisitko kokeilla partiota, mutta et ole varma jäseneksi liittymisestä? Se on mahdollista. Tule yksin tai kaverin kanssa tutustumaan partioon koloiltaan, retkelle tai johonkin muuhun tapahtumaan! Suomen Partiolaiset on vakuuttanut kaikki ei-vielä-partiolaiset EVP-vakuutuksella. EVP-vakuutus kattaa kaksi tapahtumaa (koloilta, retki tms.). Näiden parin kokeilukerran jälkeen sinun tulee halutessasi liittyä jäseneksi.

Jäseneksi?

Uudet ryhmät aloittavat pääsääntöisesti syksyllä. Voit täyttää jäsenhakemuslomakkeen, niin otamme sinuun yhteyttä kun uusi ryhmä on aloitamassa tai olemassa olevaan ryhmään mahtuu mukaan. Ryhmiin otetataan jäseniä ympäri vuoden, joten jäsenhakemuksen lähettäminen kannattaa.

Kun hakemuksesi on käsitelty ja sopiva ryhmä on löytynyt saat jäsenmaksulaskun valitsemallasi tavalla noin kahden viikon kuluttua. Partiovakuutus astuu voimaan kun olet maksanut jäsenmaksun.

Mitä partio maksaa?

Suomen Partiolaisten ja Lapin Partiolaisten yhteinen jäsenmaksu vuodelle 2021 on 63€ (ensimmäinen jäsen ja yli 18V).  Lapin Kiehiset ja Kivekkäät ei peri omaa jäsenmaksua. Liittyessäsi Lapin Kiehisiin ja Kivekkäisiin liityt samalla myös Suomen Partiolaisiin ja Lapin Partiolaisiin.

Jäsenmaksun maksaneena sinulla on oikeus osallistua Suomen Partiolaisten, Lapin Partiolaisten sekä Lapin Kiehisten ja Kivekkäiden toimintaan virallisesti ja vakuutettuna.

Leirit ja retket maksavat omakustanteisesti (Viikonloppuretki n. 10€, viikonlopun isompi tapahtuma n. 20-30€, viikon leiri 50-100€)

Lisäksi tarvitset partiohuivin ja partiopaidan. Retkeilyvarusteita, kuten makuupussia ja alustaa, ei tarvitse ostaa kaikkia kerralla vaan voit aluksi lainata niitä tuttavilta ja hankkia omia tarpeen mukaan.

Jäsenedut

-Laadukasta toimintaa viikoittain sekä mahdollisuus osallistua retkille, leireille, kilpailuihin ja tapahtumiin

-Partio-lehti täyden jäsenmaksun (I-maksun) maksaneille kotiin sekä yli 18-vuotiaillee partiolaisille verkkolehti partiojohtaja.fi

-Lippukuntalehti Nuotiotarpeita

-Tapaturma-, matkatavara- ja vastuuvakuutukset (toisisijainen vakuutus)

-10 %:n alennus partiokauppojen normaalihintaisista tuotteista. Alennus ei koske partiotuotteita.

-Suomen retkeilymajajärjestö – SRM ry:n jäsenedut