Kategoriat
Yleinen

Joulumyyjäiset seurakuntatalolla la 30.11

Lippukunta on vuosittain osallistunut Seurakuntatalolla järjestettäviin Joulumyyjäisiin, niin myös tänäkin vuonna. Myyjäiset ovat perinteisesti lauantaina, ensimmäisenä adventtiviikonloppuna. Myyntipöydästä emme maksa mitään, Srk tarjoaa sen meille.

Edelliset vuodet ovat osoittaneet, että leivonnaiset menevät kaupaksi todella hyvin. Sukkia, lapasia yms. on muissa pöydissä yleensä runsaasti myynnissä, joten niiden menekki ei ole taattua, mutta hyvin tehtyjä askarteluja, joulukortteja yms. kannattaa tuoda myyntiin. Myytävät tuotteet toimitetaan mieluiten suoraan myyntipöytään lauantaina aamulla.

Yksi suosittu myyntiartikkelimme on aikaisempina vuosina ollut havukranssit. Niiden tekemiseksi pidetään kololla muutamat talkoot marraskuun aikana. Toki, mikäli kranssitalkoot eivät mahdu kalenteriinne, kranssejakin voi tehdä kotona ja tuoda myyntiin. Ensimmäinen kranssien teko ilta on sunnuntaina 3.11.2013 kololla klo 15 – 18. Kranssien teko ei ole vaikeaa, mutta mikäli ”askartelu” ei vaan ole ”oma juttu”, niin talkoissa voi olla avuksi myös esim. kahvin keitossa, havujen leikkomisessa sopivan kokoisiksi pätkiksi, lattian lakaisussa jne. Kranssit ovat aina menneet kaupaksi, vaikka eivät niin ”floristin tekemiä” olisikaan – Tule siis rohkeasti mukaan !!  Myyjäisistä sekä kranssitalkoista lisätietoja saat Sarilta.

Sari Häkkinen

Lippukunnan sihteeri, hallituksen jäsen

040-7544125 (soitot klo 17 jälkeen, tekstiviestillä voi lähestyä milloin vain, vastailen mahd. pian)

sari.hakkinen (at) sodankyla.fi (luen arkisin)