Kategoriat
Yleinen

Partioviikon menot ja meiningit

Partioviikko on saatu hienosti päätökseen. Viikon huipentumaan, Kirkkopyhään, osallistui vajaa 30 lakijakilaista jokaisesta ikäkaudesta! Partiomessu keräsi partiolaisia Rovaniemen kirkkoon aina Helsingistä asti. Kirkosta siirryttiin kulkeessa Pilkkeen ja Arktikumin alueelle, jossa odottivat leikit, tiede ja hernekeitto. Paljon oli nähtävää ja koettavaa, mutta se on varmaa, että hyvät muistot reissusta jäi.

Viikonlopun aikana tarpojat pääsivät seikkailemaan Rovaniemellä TOJu:n merkeissä. Ohjelmassa oli muun muassa Viisaasti Somessa -taitojen opettelua ja rohkeimmille avantouintia. Oletkos koskaan nukkunut tiedekeskuksessa? Seitsemännelle TOJulle osallistuneet ovat. Tarpojat viettivät yönsä Pilkeessä ”Night at the Museum” -elokuvan vauhdittamana.

Pop Up -kololla keskiviikkona 22.4 paisteltiin lättyjä, huojuttiin tuulessa ja tehtiin päivän hyviä töitä. Pop Up -kolo oli kaikille avoin ja monet tulivatkin testaamaan partiotaitojaan ja tutustumaan lippukuntaamme. Suuret kiitokset kaikille talkoolaisille. Partiota esiteltiin Pop Up -kolon lisäksi eskareille teemapäivinä.

Partiohauska ja -elämykset eivät lopu tähän. Muistathan piirileiri Loimun ensikesänä? Ehdit palauttaa ilmoittautumislomakkeen vielä keskiviikkona 29.5.

Partio on elämää ja seikkailua!