Kategoriat
Yleinen

Kajahus – Kaikille. Ajassa.

Kajahus on Lapin Partiolaisten piirileiri, joka järjestetään 22.-28. heinäkuuta 2019 Kemijärvellä sijaitsevalla Sarriojärvellä.

Kajahuksesta tulee piirileireistä säkenöivin ja kaunein, ja leiriläisiä odotetaan saapuvan jopa tuhat – siis tuplasti enemmän kuin edellisellä Lapin piirileirillä! Kajahuksella kohtaavat lappilaiset, kotimaiset ja kansainväliset partiolaiset. Kajahuksella yhdistyvät mennyt, nykyinen ja tuleva. Kajahuksella eletään, koetaan ja nautitaan.

Meistä lähtee Kajahus.

Leirille ovat tervetulleita kaiken ikäiset lappilaiset partiolaiset sekä vieraat muista piireistä ja ulkomailta. Lisäksi Kajahukselle voi osallistua partiosta kiinnostuneet ei-vielä-partiolaiset.

Sana ”kajahus” on Lapissa käytössä oleva murresana kajahduksesta, joka tarkoittaa kovaa ja selkeästi erottuvaa ääntä. Kajahus on osoitus lappilaisesta osaamisesta ja yhteisöllisyydestä, jotka näkyvät ja kuuluvat kauas. Kajahusta tehdään sillä ajatuksella, että jokainen on tervetullut leirille sellaisena kuin on, ja leirillä näkyy se, mitä partio on nykyään ja mitä siellä tehdään. Leirille odotetaan noin 1 000 osallistujaa, mikä tekee Kajahuksesta Lapin Partiolaisten historian suurimman piirileirin.

Sudenpentujen leiri kestää 22.-25.7. ja sen päätteeksi on leirin vierailupäivä (25.7.). Ennen varsinaisen leirin alkua 18.-21.7. on rakennusleiri ja Kajahuksen lopuksi 29.7.-1.8. purkuleiri. Kajahuksella on myös mahdollisuus osallistua perheleirille.

Ilmoittautuminen piirileirille on auki 10.2.-30.3., varmista paikkasin piirileiriltä jo tänään ja ilmoittaudu mukaan tästä!

Kajahuksen avoimet pestit löydät täältä.

Löydät Kajahuksen myös somesta!

Instagram @kajahus2019 #kajahus2019 
Facebook facebook.com/kajahus2019

Kajahus-asioissa päivystää projektityöntekijä maanantaista perjantaihin kello 9-15. Poikkeuksista ilmoitetaan Kajahuksen somessa.

sähköposti: kajahus2019@partio.fi

puhelinnumero: 0401974167

lähde: lappi.partio.fi, kajahus2019.fi