Kategoriat
Yleinen

Kauden aloitus

Kauden aloitus tapahtumaa vietettiin 26.8. Paikalle oli saapunut vanhoja partiolaisia ja partiosta kiinnostuneita sekä heidän vanhempiaan runsas joukko. Koitin laskea koko porukkaa, mutta laskupääni sakkasi 60 hengen kohdalla. 

Tilaisuuden alussa Kaisu Pirttilälle annettiin Suomen Partiolaisten hopeinen ansiomitali, jonka jakoi Leena ”Lellu” Pernu. Samalla jaettiin kevään partiotaitokisojen palkinnot vartioille. Tosin palkinnot ovat vasta matkalla, koska ne ovat lähteneet katselemaan suomea. Sudenpennut olivat mukana vartiossa, joka tuli kolmanneksi. Tahmatassut olivat vihreässä sarjassa kolmansia. 

Tämän jälkeen vanhemmat jatkoivat tutustumistaan partioon ja lapset aloittivat riemukkaat leikit. Vanhemmat saivat kuulla paljon hyödyllistä tietoa lippukunnasta ja partiosta harrastuksena. Kahvittelua mustikkapiirakkaan kera ja vapaata keskustelua unohtamattakaan. Kausi on alkanut. Ryhmien kokoontumisajat alkavat päivittymään sivuille. Tiistaisin kokoontuvat sudenpennut Karhut ja seikkailija tytöt. Keskiviikkoisin tarpojat Tahmatassut ja seikkailija pojat. Torstaisin kokoontuu vielä nimeämätön sudenpentulauma. Samoajat kokoontuvat epäsäännöllisen säännöllisesti. Tervetuloa mukaan toimintaan. Lukekaahan innokkaasti meidän kotisivuja, tykätkää facebook sivuista ja seuratkaa toimintaa kuvien muodossa instagramissa.

Tommi Saatio